nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt
Cassette-model
Een stijlvolle oplossing voor situaties waar een airconditioning onopvallend aanwezig dient te zijn.
De inbouw cassette units zijn zeer geschikt voor professionele toepassingen als in  winkels, kantoren, restaurants, apothekers en praktijkruimten.

Bij aircosuper.nl koopt u betrouwbare merken cassette airco systemen, verkrijgbaar in diverse prijsklassen, verschillende capaciteiten en designs.


Weergave:


Bezig met laden...
€ 2.245,00

Prijs per stuk

Bestellen

De cassette of plafondinbouwmodel airconditioners zijn uitermate geschikt voor bedrijfsmatige toepassingen en voor particulieren die hoge eisen stellen. Deze luchtbehandelaars worden geheel verwerkt in systeemplafonds en worden zo vrijwel geheel onttrokken aan het directe zicht. Daardoor is het een stijlvolle oplossing en wordt er weinig geluid geproduceerd.

In kantoorgebouwen, winkels, computer- en serverruimtes en serres zorgen de cassette airconditioning systemen voor een binnentemperatuur waarin mens en kwetsbaar materiaal optimaal kunnen blijven functioneren.


Aircosuper gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken.
2020 © Aircosuper.nl is onderdeel van Aircosuper Klimaattechniek B.V.          |         Linkpartners      
De richtlijnen van de overheid en het RIVM worden binnen Aircosuper Klimaattechniek ten strengste nageleefd. Hierdoor kan het voorkomen dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn of dat een reactie op uw vraag langer duurt dan dat u van ons gewend bent.

Geplaatste bestellingen worden voor u verpakt en verstuurd,
mogelijk kunnen deze met enige vertraging bij u aankomen.

Veel dank voor uw begrip. Team Aircosuper.nl