nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt; uw gegevens en betalingen lopen via onze beveiligde SSL verbinding!

• privacyverklaring
• cookies
• links
 


Privacyverklaring

Aircosuper.nl onderdeel van Aircosuper Klimaattechniek B.V. streeft ernaar dat de privacy van ieder die haar website bezoekt gerespecteerd wordt. Met verkregen persoonsgevens zal Aircosuper Klimaattechniek B.V. dan ook zorgvuldig omgaan.

Identiteit en contactgegevens Aircosuper Klimaattechniek B.V.
Naam: Aircosuper Klimaattechniek B.V.
Adres: Scheepmakerstraat 2, 2984 BE Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180 764002
E-mailadres: info [at] aircosuper.nl
Kamer van Koophandel: 24411040


Gebruik en bewaren gegevens
u kunt deze website anoniem bezoeken. Als u geïnteresseerd bent in een product of dienst van Aircosuper Klimaattechniek B.V., vragen wij (onder andere) om uw naam, emailadres en u telefoonnummer. Wij gebruiken deze gegevens om u informatie over onze dienstverlening en/of producten te verschaffen en om uitvoering te kunnen geven aan een overeenkomst.

Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Wanneer u ons e-mail of andere berichten stuurt worden deze ogenomen in ons e-mail archief en conform de wettelijke bewaarplicht opgeslagen. Soms vragen wij u naar persoonsgegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Waarom
Aircosuper Klimaattechniek B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor navolgende doeleinden:
• om u te kunnen bellen/e-mailen/aanschrijven indien dit benodigd is voor de uitvoering van onze dienstverlening;
• om uitvoering te kunnen geven aan een overeenkomst;
• om onze dienstverlening te kunnen verbeteren;
• om u te informeren over wijzigingen in wetgeving en dienstverlening;
• indien Aircosuper Klimaattechniek B.V. hiertoe wettelijk verplicht is.

Hoe lang
Aircosuper Klimaattechniek B.V. zal uw gegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Voor zover er een administratieve- en/of wettelijk bewaarplicht geldt zullen wij uw gegevens gedurende die termijn bewaren.

Delen
Aircosuper Klimaattechniek B.V. verkoopt uw gegevens niet aan derden. Zij zal uw gegevens uitsluitend aan derden (bijvoorbeeld de vervoerder) verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties en/of bedrijven die uw gegevens in onze opdracht verwerken, sluiten we een verwerkersovereenkomst waarin een eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens gewaarborgd wordt.

Inzien, aanpassen, verwijderen
U hebt het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van u in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen en voor welk doel. Wanneer u meent dat die persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kunt u ons verzoeken uw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren of te verwijderen. U kunt ons bellen (nummer: 0180-764002), e-mailen (mailadres: info @ aircosuper.nl) of laat het ons weten per post.

Intrekken toestemming
Voor zover wij u gegevens hebben verzameld op grond van door u verleende toestemming, hebt u het recht om de door u verleende toestemming in te trekken. Dit doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van uw toestemming voor het moment van intrekking.

Beveiliging
Aircosuper Klimaattechniek B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende (beveiligings-)maatregelen, zowel organisatorisch als technisch, om misbruik, verlies, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van- en/of onbevoegde/ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn dan wel er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Aircosuper Klimaattechniek B.V.

U hebt daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens)

Beveiligd SSL orderproces:
Het gehele besteltraject van onze webwinkel is beveiligd met de modernste techniek: Secure Socket Layer (SSL). Zodra u vanuit de winkelwagen doorgaat naar het bestelproces, schakelt de pagina automatisch om naar een SSL verbinding, zodat de verbinding niet 'afgeluisterd' kan worden.

Een website welke is beveiligd met een SSL certificaat heeft twee eigenschappen:
Met deze beveiliging is de identiteit van de website gegarandeerd.

1. Het is bedoeld om een 'beveiligde verbinding' tot stand te brengen.
2. De informatie die tussen uw pc en de website heen en weer gaat, is niet te lezen of te bewerken door anderen, omdat deze versleuteld wordt verzonden.

Een beveiligde verbinding herkent u aan een webadres beginnend met https:// en aan een slotje onderin het venster of naast de adresbalk.

Wijziging privacyverklaring
Wij kunnen deze privacyverklaring wijzigen en/of aanvullen. Raadpleegt u deze privacyverklaring dan ook regelmatig, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.


Cookies
Om de website zo goed mogelijk in te richten naar de wensen van de gebruikers en de dienstverlening te verbeteren, verzamelen en analyseren wij informatie die verbonden is aan het gebruik van deze website, zoals domeinnaam, het aantal hits, welke pagina's zijn bezocht, vorige bezochte sites en de duur van een gebruikerssessie. Wij analyseren deze gegevens ten behoeve van trends en statistieken. Deze gegevens kunnen worden verzameld via cookies. De cookies bestaan uit een standaard internet technologie die geen personen identificeren en slechts computers herkennen. U kunt uw computer zo instellen dat er geen cookies worden geaccepteerd. De gebruikte cookies bevatten geen persoonlijke gegevens en worden alleen gebruikt om het u gemakkelijk te maken op de website van Aircosuper Klimaattechniek B.V.

Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de 'Analytics'-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook en Twitter buttons
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten ("liken") of delen ("tweeten") op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en Linkedln opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Twitter, Facebook, Google + en Linkedln stellen zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harborprogramma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.


Website Links
Deze website kan links naar andere websites bevatten. Aircosuper Klimaattechniek B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor de privacybescherming op deze websites. Wij adviseren u altijd de privacyverkaring van de betreffende website te lezen.


Indien u nog vragen mocht hebben over onze Privacy Policy, dan kunt u ons een bericht sturen.

 
Aircosuper gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken.
2004-2019 © Aircosuper.nl is onderdeel van Aircosuper Klimaattechniek B.V.          |         Linkpartners