• USP checkRuim assortiment, hoge kwaliteit
 • USP checkVakkundige installatieservice
 • USP checkF-gassen gecertificeerd
Toon filters
Filters
Toon resultaten

Wand model

Wand-model
Bent u op zoek naar een een betrouwbaar en efficiënt wandmodel airconditioning van topkwaliteit? Dan bent u bij Aircosuper aan het juiste adres. Onze single split wandmodel airco's worden geleverd met professionele montage.

In ons assortiment vindt u verschillende standaard en design modellen die passen bij ieder interieur. De wandmodellen worden hoog tegen de muur geïnstalleerd en zijn dankzij de snelle en eenvoudige montage het meest voorkomende airconditioning systeem.

Lees meer


Weergave:


Bezig met laden...

Waar moet u op letten bij de aanschaf?
Bij aanschaf van een wandmodel airco is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de ruimte voor de benodigde capaciteit van het systeem, het geluidsniveau en het energieverbruik. Houdt hierbij ook rekening met de afmetingen van de binnenunit, deze wordt hoog tegen de rechte wand gemonteerd, waarbij er tussen het plafond en bovenkant binnenunit een minimale tussenruimte van 10 cm vrij moet blijven. Daarbij hangt de keuze natuurlijk ook af van de mogelijkheden van de ruimte, het uiterlijk, uw budget en uw persoonlijke smaak. Wanneer u advies nodig heeft bij het kiezen van het juiste wandmodel airconditioning systeem kunt u altijd contact met ons opnemen.

Een wandmodel airco met montage kopen bij Aircosuper:
Onze single split wandmodel airco's worden geleverd met professionele installatie. Aircosuper Klimaattechniek is een F-gassen gecertificeerd bedrijf, onze gediplomeerde monteurs zorgen voor een vakkundige montage van uw nieuwe airconditioner. Aircosuper.nl houdt het niet bij leveren alleen. Een goed advies, service en het onderhoud van door ons geleverde systemen behoort ook tot onze dienstverlening.

In ons assortiment vindt u verschillende standaard, deluxe en design modellen die geschikt zijn voor ieder interieur. Zo heeft Daikin bijvoorbeeld een 'Stylish' wandairconditioner die perfect past in moderne huizen of kantoren. Mitsubishi Heavy Industries heeft daarentegen weer een aantal zeer krachtige units die gebruikt worden om grotere ruimtes te koelen. De single split wandmodellen hebben niet alleen een aangenaam design, ze beschikken ook over talloze functionaliteiten zoals o.a. energiebesparing functies, een silent mode en timerfunctie om het beste comfort te garanderen.FAQ's

 1. Kunnen er meerdere binnenunit's aan één buitenunit gekoppeld worden?
  Nee, een single split wandmodel airconditioning bestaat uit één binnenunit en één buitenunit. Wilt u meerdere binnenunit's koppelen aan één buitenunit, overweegt u dan een multisplit airconditioning systeem. Hiermee kunt u in meerdere ruimtes het klimaat beheersen, zonder dat uw dak of buitenmuur vol komt te staan of te hangen met buitenunit's.
 2. Hoe onderhoud ik mijn wandmodel airconditioning?
  Om ervoor te zorgen dat uw wandairconditioning optimaal blijft werken, is regelmatig onderhoud essentieel. In elke binnenunit van de airco zit een luchtfilter, dat de lucht zuivert. Na verloop van tijd wordt het filter vies, en moet het gereinigd worden. Wij adviseren u de luchtfilters van de binnenunit 4x per jaar te reinigen, volg voor schoonmaken de instructies van de fabrikant op.
 3. Moet ik een onderhouds contract afsluiten?
  Wanneer u een wandmodel airconditioning inclusief installatie aanschaft bij Aircosuper zit u niet vast aan een onderhoudscontract om aanspraak te kunnen maken op de garantie en service. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het professionele onderhoud inclusief controle van de door Aircosuper geplaatste airconditioning.

De vermelde prijzen van de single split wandmodel airconditioning sets zijn inclusief 21% BTW en montage.
Exclusief benodigd installatie materiaal en eventuele kilometervergoeding tenzij anders vermeld zoals vermeld bij de omschrijving en het extra informatie tabblad van het product.
Kijkt u ook eens bij onze aanbiedingen.
 


Aircosuper gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken.