• USP checkRuim assortiment, hoge kwaliteit
  • USP checkVakkundige installatieservice
  • USP checkF-gassen gecertificeerd
Home Airconditioning Airconditioning zonder montage

Airconditioning zonder montage

Airconditioning zonder montage door Aircosuper Klimaattechniek 


Weergave:


Bezig met laden...

 


De installatie van deze airconditioners dienen, volgens de voorschriften van de Europese Verordening (EU) Nr. 517/2014 door een F-gassen gecertificeerde installateur te worden gedaan.
Tijdens het bestellen dient u een verplicht veld in te vullen, dat u de installatie zelf laat uitvoeren door een F-gassen gecertificeerde installateur. Tevens dient u verplicht het F-gassen certificaat nummer van de installateur of het gecertificeerde bedrijf in te vullen die voor u de airconditioning gaat installeren.
Dit is wettelijk verplicht alvorens wij tot levering kunnen overgaan. De eigenaar van een installatie is ervoor verantwoordelijk dat alleen gekwalificeerd personeel/bedrijf werkzaamheden uitvoert.


Online register bedrijfscertificaten

Als u wilt controleren of een bedrijf over een certificaat beschikt dat voldoet aan de F-gassenverordening, dan kunt u het online-bedrijvenregister raadplegen. In het 'zoekscherm' kunt u zoeken op: postcode, huisnummer, KvK-vestigingsnummer of een combinatie daarvan. Let op: elke vestiging van een onderneming of rechtspersoon in het Handelsregister heeft een uniek vestigingsnummer van 12 cijfers. Zoek in het Handelsregister op bedrijfsnaam, adres of KvK-nummer, dan ziet u in de zoekresultaten het vestigingsnummer.
Uw zoekactie levert een uniek resultaat. Het is niet mogelijk een lijst met gecertificeerde bedrijven op te vragen in bijvoorbeeld een postcodegebied. Kunt u een bedrijf niet in het bedrijvenregister vinden? Controleer de spelling of zoek alleen op KvK-vestigingsnummer. Nog steeds niet, maar weet u zeker dat een bedrijf wel F-gas BRL100 gecertificeerd is, neemt u dan contact op met het online bedrijvenregister.


Aircosuper gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken.
Accepteer geselecteerde cookies
2022 © Aircosuper.nl is onderdeel van Aircosuper Klimaattechniek B.V.          |         Linkpartners