• USP checkRuim assortiment, hoge kwaliteit
  • USP checkSnelle levering of afhalen
  • USP checkVakkundige installatieservice
Home Betaalmethodes

Betaalmethodes

Informatie over onze betalingsmogelijkheden

We willen dat u met plezier winkelt en veilig kunt betalen.
Daarom gebruiken we alleen betaalsystemen die het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vind u alle mogelijke betaalwijzen terug, zodat u de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij u past.


Aircosuper.nl / Aircosuper Klimaattechniek B.V. maakt gebruik van online betalingen in samenwerking met Payment Service Provider (PSP) Mollie. De naam van de PSP: 'Mollie' staat tevens op uw rekeningoverzicht vermeld en uw betaling komt via de PSP bij de webwinkelier terecht.
U kunt dus zeker zijn van een veilige en snelle afhandeling van uw betaling! Op Mollie.nl vindt u informatie over deze betaalprovider.
 
 
Betalen via iDEAL - Telebankieren
Hoe werkt iDEAL?
U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen.
Klik dan op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.
 
Let op: houdt uw bankpas en eventuele identificatiemethode van - Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, ING, Friesland Bank SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank - bij de hand. iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren en is gratis bij Aircosuper.nl
 
 
PayPal
Via PayPal bieden wij de mogelijkheid om via uw creditcard of uw PayPal saldo te betalen. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u via PayPal wilt betalen; u dient wel over een PayPal rekening te beschikken.
Wij hebben gekozen voor PayPal omdat dit één van de veilgste bedrijven is voor het afhandelen van creditcard betalingen. Betalen met PayPal is bij Aircosuper.nl gratis.


Bancontact/Mister Cash
Als Belgische rekeninghouder kunt u met Bancontact/Mister Cash vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen, deze komt te voorschijn als u bij uw adresgegevens België heeft ingevoerd.

SOFORT Banking
Als Duitse of Belgische rekeninghouder kunt u met SOFORT Banking vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen. Betalen met SOFORT Banking is heel eenvoudig en snel. U klikt op het SOFORT Banking logo in de lijst van betaalmiddelen, deze komt te voorschijn als u bij uw adresgegevens België of Duitsland heeft ingevoerd.

Betalen via overboeken per bank
Vooruit betalen betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Aircosuper Klimaattechniek B.V. Na uw bestelling krijgt u een e-mail van ons met de nodige gegevens om uw bestelling af te ronden.
 
Geld overmaken binnen Nederland is bij iedere bank gratis.
Houdt u rekening met een aantal dagen overboekingstijd.
Uw bestelling wordt verzonden, na ontvangst van uw betaling.
                                      
- T.n.v  : Aircosuper Klimaattechniek B.V.
- Te      : Ridderkerk, Nederland
- Bank : NL64RABO0102955867
 
  
Contant betalen bij afhalen
Wilt u het bestelde liever zelf komen afhalen, dat kan:
Uitsluitend op afspraak, neemt u hiervoor telefonisch of per e-mail contact op.
LET op: U kunt bij afhalen alleen CONTANT betalen (géén creditcard, géén pin).

U kunt er natuurlijk wel voor kiezen om bij afhalen, vooruit per overboeken of per iDEAL te betalen, u krijgt van ons bericht zodra uw bestelling klaar ligt, om door u afgehaald te kunnen worden.
Afhaaladres Aircosuper Klimaattechniek B.V.: Scheepmakerstraat 2 - 2984 BE Ridderkerk - T. 0180-764002


Betalen aan pakketbezorger (REMBOURS)
U wilt liever achteraf betalen? Indien u kiest voor de betaalmethode rembours, dan dient u het volledige factuurbedrag + € 17,50 rembourskosten contant te betalen aan de postbode bij aflevering van het pakket(en).
Houdt u er rekening mee dat op zaterdagen geen rembourspakketten worden bezorgd. Let op: alleen klanten met een Nederlands afleveradres kunnen gebruik maken van deze betaalmethode.
Aircosuper gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken.
2021 © Aircosuper.nl is onderdeel van Aircosuper Klimaattechniek B.V.          |         Linkpartners