nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking, ingeval van CD's, DVD's, Blu-Ray discs of software, een verzegeling bevat.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Ingeval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na het sluiten van de overeenkomst.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht kunt u het product binnen uiterlijk 14 dagen bij ons aanmelden, hierna heeft u 14 dagen de tijd het product aan ons te retourneren, inclusief een mededeling, zoals het ingevulde modelformulier dat u een beroep doet op uw herroepingsrecht, naar:

Aircosuper Klimaattechniek B.V. 
Scheepmakerstraat 2
2984 BE Ridderkerk

Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele leveringskosten voor de heenzending, binnen veertien dagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.
U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij schatten dat deze kosten minimaal € 2,- tot maximaal € 40,- zullen bedragen (afhankelijk retour te zenden pakket).

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor:
  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals maatwerk producten.
  • Artikelen waarvan de verpakking is geopend, danwel geïnstalleerd of geregistreerd is.
  • Verbruiksartikelen, zoals reinigingsvloeistof en beschermfolie, waarvan de verpakking is geopend.
Aircosuper gebruikt cookies om het bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken.
2020 © Aircosuper.nl is onderdeel van Aircosuper Klimaattechniek B.V.          |         Linkpartners